¡BIENVENIDOS AL REINO DEL NORTE!

Як я знайшов відповіді на всі питання не виходячи з одного порталу.

Déjanos conocerte un poco para ver lo Friki que eres
Renewjic
01 - Vagabundo

Як я знайшов відповіді на всі питання не виходячи з одного порталу.

Mensaje#1 » 18 Mar 2026, 10:27

Не так давно мені трапився ресурс, який на перший погляд здався мені пересічний довідковий ресурс. Його назва — Retro і розташований на https://retro.ua/.

Перейшовши на головну, мені відкрився досить неочікуваний перелік рубрик: статті про фази Місяця, граматичні тонкощі, рекомендації щодо визначення вагітності, дати державних свят і навіть анонси розпродажів на кшталт "Чорної п'ятниці". Справді незвичайне поєднання!

Я зацікавився, і вирішив погортати сайт. Виявилося, що на сайті представлено безліч статей на актуальні для кожного теми: починаючи від рекомендацій лікарів до святкових традицій і мовних нюансів. Навіть із назвою "Retro", публікації — це практичні матеріали, яка може стати в пригоді щодня.

Особливо запам'ятав публікація про правила використання двокрапки — легко й просто викладені складні речі, які зі школи пам'ятаєш нечітко. Запам'ятав також матеріал про дати Поливного понеділка у 2026 році. Загалом, сайт виявився корисним симбіозом календаря, енциклопедії та довідника, звідки реально дізнатися на багато різноманітних питань.